Notícies

Diumenge  28.01.2007  06:00

Crazy Notes publiquen el segon disc

És el primer que inclou únicament temes propis

Men?ame
 

El debut discogràfic de Crazy Notes, el 2003, va ser amb una obra que adaptava a la nostra llengua unes quantes composicions de Neil Young. Ara, el 2007, el grup format per Jaume Piqué, Quim Ramon, Victor Ayuso i Xavi Roma tornen amb un disc de creació pròpia, titulat 'Temps' (Música Global), amb el rock com a principal sonoritat. Tot amb tot, tocs de folk, de blues i funk són presentents en el treball de Crazy Notes.

I és que el so que proposen els lleidatans, per bé que no és extremadament innovador, sí que resulta convincent. I augura una trajectòria prometedora en el panorama musical català. En aquest apartat de la web del grup hi podeu descarregar fragments de les dotze cançons que formen el disc. Totes les cançons han estat escrites per Xavi Roma, excepte la cançó 'Loverman', basat en un poema de Joan Margarit, i 'Temps', que parafrasseja un fragment d'un tema de Pat MacDonald ('Just to talk to you'). El disc s'ha enregistrat a Lleida i masteritzat a Alemanya.

'Cara de foc. Les cançons de Neil Young', el disc anterior publicat per Satchmo Records, es va enregistrar en directe al Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida.