David Serrat, nou president de la Secció de Ciències i Tecnologia de l’IEC

VilaWeb
Redacció
22.12.2006 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El geòleg David Serrat i Congost, exrector de la Universitat de Vic, ha estat elegit president de la Secció de Ciències i Tecnologia (SECCT) de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), després d’una reunió plenària, segons ha informat la institució acadèmica.

Amb David Serrat constituiran el nou consell de govern de la SECCT Francesc Serra, com a vicepresident -era tresorer a l’equip anterior-, Pilar Bayer, com a secretària, i Lluís Jofre, com a secretari.

David Serrat substitueix en el càrrec l’enginyer industrial Joaquim Agulló, que ha exercit aquesta responsabilitat durant els últims quatre anys. El nou consell de govern de la SECCT prendrà possessió efectiva del càrrec a partir de l’1 de gener.

El nou president de la SECCT és doctor en geologia per la Universitat de Barcelona, on és catedràtic de geodinàmica externa a la Facultat de Geologia, de la qual ha estat degà.

Ha treballat en la geomorfologia i quaternari als Pirineus, en la Terra de Foc, a l’Antàrtida i en el desert d’Atacama. Va ser director general d’Investigació de la Generalitat i rector de la Universitat de Vic (Osona) entre 2002 i juny del 2006.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any