Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  12.12.2006  18:00

El circuit català de TVE desapareixerà l'1 de gener

El futur de Ràdio 4, que demà fa trenta anys, també és incert

Men?ame
 

Segons ha pogut saber VilaWeb, la direcció de RTVE ha comunicat de manera oficial que el proper dia 1 de gener es tancaran tots els programes del circuit català. Això implica deixar de fer 15 programes en llengua catalana i els dos informatius. Només es mantindrà un informatiu, a les dues del migdia i de vint-i-cinc minuts de durada, que s'emetrà per la primera cadena de TVE. Aquest web recull les reivindicacions dels treballadors de TVE a Sant Cugat.

D'aquesta manera es confirmen, doncs, els plans de reestructuració de Carmen Caffarel, directora de RTVE, i Enrique Martínez Robles, president de la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI), que el mes de març ja van anunciar la seva intenció que la 2 i Ràdio 5 deixessin de fer desconnexions territorials i que alguns centres, com els de Sant Cugat i València, reduissin l'activitat.

Ràdio 4, trenta anys i un futur incert

Ràdio 4 celebra demà els trenta anys d'existència enmig de la incertesa sobre el seu futur. El pla de la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI) de reestructuració de l'ens preveu també el tancament de Ràdio 4, malgrat que els treballadors de l'emissora i els partits catalans l'han repudiat i han demanat el manteniment de les emissions en català.

Primeres reaccions

El diputat d'ICV Joan Herrera ha criticat la futura desaparició de les emissions en català de Ràdio 4 i ha reclamat al govern que elabori un projecte de viabilitat per a subsanar els problemes de finançaments als quals al·lega.