Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  10.12.2006  20:03

La mort de Pinochet als mitjans de comunicació xilens

Men?ame
 

Aquests són els principals mitjans de comunicació de Xile, que parlen de la mort de Pinochet.

> La Nación Un dels diaris històrics de Santiago, sufragat en bona part pel govern, que en nomena el director. Durant la dictadura va representar l'extrema dreta del règim.

> La Tercera Diari popular, amb un bon seguiment d'esports i de fets diversos. Disputa a El Mercurio la màxima tirada del país.

> El Mercurio El principal diari xilè, fundat el 1900, conservador, però amb informació de qualitat. Durant la dictadura va sostenir Pinochet, si bé sense l'entusiasme d'alguns altres diaris. La seva web és la més visitada de Xile.

> Televisión Nacional de Chile El canal estatal de televisió. A la fi de la dictadura era profundament desprestigiat, però amb els anys ha recuperat una part del prestigi i competeix en alguns àmbits amb les televisions privades. Se'n poden seguir per internet les emissions.

> Canal 13 La cadena de la Universitat Pontifícia. Especialitzada en entreteniment, sèries i esports.

> Chilevisión Canal de televisió d'origen universitari, i ara propietat de Sebastián Piñera, rival electoral de l'actual presidenta, Michelle Bachelet

> La Plaza Digital Diari digital xilè, contrari a Pinochet.