Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  29.11.2006  00:03

Completat el cartell del Festivern 2006

Men?ame
 

Tal i com ja en vam informar, la trercera edició del Festivern es tornarà a celebrar a Ontinyent la Nit de Cap d’Any, com ja es va fer l’any passat. En aquesta ocasió, però, la programació s’allargarà més dies, ja que els concerts començaran el dia 29. A banda dels concerts, a més, hi ha diverses activitats previstes, com un triatló de pingüins al Pou Clar, una xocolatada, o una visita guiada pels carrers de la Vila.
Quant a la part musical, els grups definitivament confirmats són L’Ham de Foc, que actuarà divendres 29 al Teatre Echegaray; Red Roja, la Carrau, la Kermés, i Sva-ters, que tocaran dissabte 30 a la OTK. El dia 31 seran els Verdcel, Feliu Ventura, i Pep Gimeno ‘Botifarra’ els que actuaran per la vesprada al teatre Echegaray. Per la nit, després del sopar, serà l’hora de les actuacions de Paral·lel 84, La gossa sorda, Skalariak, Def con Dos, i Insershow .
Encara després d’aquests concerts hi haurà la participació de DJ Plan B + MC Hemes, DJ Cítric, i DJ Fabel.

+ ">Web del Festivern 2006