Xavi Castillo actuarà a la Safor amb dos espectacles diferents a l’octubre

  • L'Ajuntament d'Oliva presenta una programció cultural que aposta pel cinema infantil en valencià i els espectacles de teatre i dansa

VilaWeb
Redacció
20.09.2006 - 12:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La regidoria de Cultura d’Oliva ha presentat la programació cultural de tardor per als mesos de setembre, octubre, novembre i desembre. Cimena infantil i familiar, teatre professional i amateur, concerts de música, presentacions de llibres, dansa, exposicions de pintura són les activitats que tindran lloc als diferents espais culturals de la ciutat.

Una de les apostes de l’Ajuntament d’Oliva és la programació de cinema infantil en valencià. En total s’han programat quatre projeccions al Teatre Olímpia per veure-hi les pel·lícules: Astèrix i els vickings, Cars, Jordi el curiós i Benvingut al formiguer. En l’apartat de dansa es podran veure els espectacles La verdadera historia de Adán y Eva, de la companyia Mar Gómez, i Cascanueces, del Ballet de Moscú. Pel que fa al teatre, hi actuaran les companyies Vol-Ras, Teatre de Manacor, Entrecajas amb Charo López, Pot de Plom amb Xavi Castillo i La Pavana.

També actuarà a la Font d’en Carròs

Xavi Castillo presentarà a Oliva, el proper 28 d’octubre, l’espectacle El chou! i promet “noves historietes, noves aventures, més parides, més personatges i també els personatges de sempre”, amb els quals farà un repàs a fons de l’actualitat. Dormirà a la Safor, perquè al dia següent té previst actuar a la Font d’en Carròs, on presentarà l’espectacle L’estany viatge, amb la companyia Pot de Plom al complet.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any