Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  16.09.2006  06:00

Els col·leccionistes de clicks de Playmobil es reuneixen a Barcelona

Men?ame
 

Els clicks de Playmobil es van comercialitzar a casa nostra a final dels anys 70 i encara ara, en plena efervescència dels videojocs, es poden trobar a moltes llars i omplen hores de joc de la quitxalla. Aquests petits ninots han format part de moltes infàncies i no és estrany que, a tot Europa, hi hagi milers de col·leccionistes. L'any passat es van reunir a Barcelona, convocats per l'associació Playclicks, i aquest cap de setmana repeteixen l'experiència a la Facultat de Química de la UB.

L'entitat ha decidit tornar a organitzar la fira després de l'èxit de l'any passat, en què, segons afirmen, hi van participar quaranta mil persones. Al llarg de tot el cap de setmana, es faran xerrades i hi haurà la possibilitat d'intercanviar clicks. També es presentaran les últimes novetats.

Els Playmobil són obra de l'empresa alemanya Brandstätter GmbH i a l'estat els distribueix Famosa amb el nom de clicks (homes) i clacks (dones).