Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  10.07.2006  06:00

Catalunya Ràdio prescindirà de 'Si més no', de Rita Marzoa, la temporada vinent

L'emissora diu que treballa per mantenir la divulgació de la realitat social del país

Men?ame
 

Aquesta és l'última temporada del programa 'Si més no', que Rita Marzoa presenta de dilluns a divendres de tres a quatre de la tarda a Catalunya Ràdio. L'emissora encara no ha definit el programa que el substituirà. 'Si més no' és un espai divulgatiu que fa una anàlisi de la realitat cultural, econòmica, política i lingüística de tot el país. Fonts de la casa han dit que vetllaven per mantenir aquesta mena de continguts la temporada vinent.

Catalunya Ràdio, que encara no ha concretat la programació d'hivern de la pròxima temporada, tampoc no ha explicat per què aquest programa no es continuaria emetent.

'Si més no' s'ha proposat sempre de fer conèixer el nostre país, de cap a cap, prescindint de consideracions administratives. I en la segona temporada en antena ha rebut una de les mencions honorífiques dels premis Ràdio Associació de Catalunya d'enguany. El jurat li va concedir aquest premi 'per haver fet una proposta jove i representativa de la realitat social dels Països Catalans'.