Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  04.07.2006  06:00

Els blocs reaccionen a la tragèdia

Molts blocaires es queixen del mal estat del metro de València

Men?ame
 

Els blocs han reaccionat amb molta rapidesa a l'accident al metro de València, i fins i tot n'hi ha de testimonis directes que eren al metro quan va ocórrer l'accident. I la veritat és que no estalvien crítiques al manteniment del metro de València. L'autor de 'El badiu dels Micacos', per exemple, no s'està de dir: 'Hi ha línies del metro de València que fan por'. En canvi, el Correuboletaire es queixa vivament de la manca d'inversions.

També hi ha bloquistes, com els autors de 'Les coses nostres', 'La Pródiga' i 'My Gnt', que recriminen les poques inversions fetes al metro de València, en contrast amb les despeses de la visita del papa o de la Copa Amèrica. Hi ha blocs, com el de Vedrapitius o el de Bandoler, que en parlen des de la distància, mentre alguns turistes que s'hi trobaven de viatge han fet servir el bloc per comunicar a parents i coneguts que no els havia passat res. Aquest és el cas de 'Deanna's Travels'. En canvi, a Periodistas 21 hi ha un apunt sobre els blocs i els mitjans de comunicació en relació amb l'accident de València. Per comprovar fàcilment que blocs de tot el món se n'han fet ressò podeu fer una cerca via Technorati.