Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  15.05.2006  20:38

El Palau de la Música acull un homenatge a Ovidi Montllor

'L'Ovidi se'n va al Palau': una vintena d'artistes i intel·lectuals recorden el cantant

Men?ame
 

Una vintena de músics i intel·lectuals van homenatjar Ovidi Montllor al Palau de la Música Catalana amb 'L'Ovidi se'n va al Palau'. L'homenatge el van preparar conjuntament Propaganda pel Fet! i la Torna en el desè aniversari de la fundació de la discogràfica i de l'ateneu. Hi han participat una vintena d'artistes, entre els quals Obrint Pas, Miquel Gil, Lídia Pujol, VerdCel, Titot i Toti Soler. Feliu Ventura n'és el coordinador musical.

'L'Ovidi se'n va al Palau' volia ser, segons els organitzadors, un homenatge a un dels cantants més negligits per les institucions públiques del país. De fet, tal com s'ha recordat més d'una vegada, tots els homenatges al músic alcoià han sorgit per iniciativa popular. Aquest acte del Palau també és un record de la generació que no ha oblidat Ovidi Montllor i que n'ha sabut transmetre l'obra a la generació següent. Uneix a l'escenari dues generacions de músics: els que van treballar amb Ovidi i els joves que han recollit la riquesa de la seva producció.