La bandera de Ripollet oneja davant de l’Ajuntament des de la Diada de Sant Jordi

VilaWeb
Redacció
27.04.2006 - 22:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures



L’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, regidors de la majoria de formacions polítiques municipals i veïns del poble van assistir a la hissada de la bandera del nostre municipi, que va tenir lloc diumenge 23 d’abril davant de l’Ajuntament.

Segons Parralejo, “després de 1.000 anys d’història Ripollet ja disposa de bandera pròpia, un sentiment de pertinença, d’identitat i de diferenciació amb els altres”. Per a l’alcalde aquest acte és una mostra més de “la prioritat que té el govern local per recuperar la nostra memòria històrica”. En aquest sentit, fa uns mesos també es va inaugurar el monòlit en record als ripolletencs que van morir al camp de concentració de Mauthaussen i es va recuperar l’edifici del Molí d’en Rata per crear un centre de patrimoni local. A més, Parralejo va anunciar altres projectes futurs com l’acondicionament i millora de l’Arxiu municipal, la creació de la Sala de Patrimoni i l’elaboració d’un catàleg de patrimoni local, entre d’altres.

Finalment, l’alcalde va agrair a tots els grups polítics el consens a l’hora d’aprovar al ple municipal la bandera. Parralejo va qualificar de “dia històric” la Diada de Sant Jordi, perquè “Ripollet compta amb un nou símbol”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any