Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  20.03.2006  18:29

Montserrat Abelló, una antologia poètica en MP3

L'autora presenta aquesta setmana un nou poemari, 'Memòria de tu i de mi'

Men?ame
 

La poetessa Montserrat Abelló ha participat en la sèrie 'Antologies', cicle coordinat pel professor Oriol Izquierdo. VilaWeb us ofereix en MP3 la selecció i lectura que va fer dels seus poemes, recollits al llibre 'Al cor de les paraules: obra poètica 1963-2002' (Proa), i la dels poemes de Sylvia Plath, traduïts per ella. Abelló acaba de publicar, 'Memòria de tu i de mi' (Ed. Denes). En podeu escoltar, en MP3, 'M'he anat perdent'.

Montserrat Abelló (Tarragona, 1918) presentarà dijous, 23 de març, 'Memòria de tu i de mi' al Museu d'Art Modern de Tarragona.

El cicle 'Antologies' es fa al Col·legi de Llicenciats de Barcelona cada quinze dies. Fins ara, a més de Montserrat Abelló, s'hi han pogut escoltar els poetes Jordi Sarsanedas (sessió que VilaWeb us va oferir en MP3 i en vídeo, 'Sarsanedas diu Sarsanedas') i Vicenç Altaió. Els mesos vinents hi participaran Teresa d'Arenys (30 de març), Francesc Garriga (6 d'abril), Jordi-Pere Cerdà (27 d'abril), Felícia Fuster (4 de maig) i Modest Prats (18 de maig).