El mòbil de l’assassinat d’Escaldes pot ser una revenja per diners

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
23.02.2006 - 17:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La policia andorrana va confirmar ahir en una conferència de premsa que dos dels tres morts a conseqüència del tiroteig que va haver-hi a Escaldes-Engordany dinaven plegats al restaurant de l’hotel Roc de Caldes. Mentre dinaven, va entrar un altre home al restaurant, s’assegué amb ells i els va disparar. En acabat, aquest últim, que residia a Barcelona, també es va engegar un tret al cap. La policia creu que el mòbil deu ser una venjança.I, concretament, una revenja per problemes de diners, car era addicte al joc. Tenia antecedents penals.

L’assassí tenia diversos negocis a Barcelona, sobretot botigues al carrer Trafalgar de Barcelona de productes fabricats a la Xina. Havia estat detingut unes quantes vegades a l’estat espanyol per tenir armes. Els dos empresaris morts vivien a Andorra i tenien negocis immobiliaris a la parròquia d’Encamp. Un d’ells, Alain Solsona, havia tingut problemes amb la justícia andorrana entre el 1980 i el 1999, i encara estava relacionat amb el món de la delinqüència. Actualment, el vigilava la policia francesa. L’altre, Marc Solé, estava vinculat al Partit Liberal d’Andorra (PLA), que governa actualment. Va ser el número nou a la candidatura guanyadora que el PLA va presentar a la Massana a les passades eleccions comunals.

En la confusió dels primers minuts algun testimoni va assegurar que l’autor dels trets havia fugit. Per això la policia va tancar les fronteres i va tallar els accessos a unes quantes carreteres durant una bona estona, fins que no es va aclarir tot.

Enllaços
Comunicat de premsa de la policia andorrana sobre el crim.
Europa Press: Tres morts en un tiroteig en un hotel d’Andorra.
Més notícies a VilaWeb Andorra.
Bon Dia Andorra: Un doble homicidi i un suïcidi marquen una crònica negre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any