Estrall porta el heavy al BacArt de Roda amb els grups Lujuria, Ira i Salem

VilaWeb
Redacció
08.02.2006 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Lujuria, una de les bandes més destacades de l’escena heavy de l’estat espanyol, serà present el proper dia 11 de febrer a la sala BacArt de Roda de Ter. Estaran escortats per dues de les millors bandes de heavy de la comarca d’Osona: Ira, un grup jove de Sant Quirze amb un gran nivell i un futur prometedor, i els ja més coneguts Salem, que fa poc han tret el disc “Andares de Victoria”.

En els últims quatre anys, Lujuria s’han convertit en un referent per a l’escena metal, gràcies a la seva productivitat discogràfica i a un directe digne dels grans grups internacionals del gènere. El seu cantant, acompanyat d’uns músics de primera línia, converteix l’espectacle en tot un show. La banda també destaca pel seu compromís amb el moviment de denúncia contra la violència masclista que pateix la nostra societat.

Serà tot un luxe, doncs, per als amants del gènere a Osona poder gaudir de la mà d’Estrall de la presentació de l’últim disc de Lujuria “Únete al escuadron”, en l’únic concert previst a Catalunya de la banda. Un concert que, a més, tindrà l’al·licient de la presentació d’alguns temes nous.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any