Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  20.01.2006  06:00

Eumogràfic rep un important premi per la seva trajectòria professional

Men?ame
 


L’estudi de disseny Eumogràfic ha rebut el Premi a la Trajectòria Professional en la tercera convocatòria (2005) dels "Premios Daniel Gil de Diseño Editorial". En les convocatòries anteriors havien rebut aquest mateix premi els dissenyadors Enric Satué (2004) i Mario Eskenazi (2003).
L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc el 17 de gener al Centro de Arte Reina Sofía de Madrid i va comptar amb la presència de Xènia Vilada, directora del DDI, centre de promoció del disseny del Ministeri d’Indústria. Van recollir el premi Anton Granero, director, i Albert Cano director d’art d’Eumogràfic.
En aquesta mateixa convocatòria dels Premios Daniel Gil, Eumogràfic ha rebut també el premi al millor llibre d’art pel catàleg de l’exposició El somni eròtic del Centre d’Art la Panera de l’Ajuntament de Lleida. Es dóna la casualitat que l’any 2004 Eumogràfic va rebre també un premi al millor llibre d’art per al catàleg Paisatge després de la batalla, també del Centre d’Art la Panera.
Els Premios Daniel Gil de Diseño Editorial, organitzats per "Visual, revista de diseño", destaquen i premien des de fa tres anys els dissenys de les millors publicacions editades en qualsevol de les llengües de l’Estat espanyol. Aquests premis volen ser també un reconeixement a la trajectòria professional de Daniel Gil (Santander 1930-Madrid 2004). La seva aportació als llenguatges gràfics s’ha convertit en una referència ineludible per a les noves generacions de dissenyadors i grafistes.