Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  27.10.2005  01:35

El Retiro acollirà la VIII Nit de Premis Sitges

Men?ame
 

Rosa Muntané i Estivill rebrà la Ploma d’Or 2005 durant la vetllada de la vuitena edició de la Nit de Premis Sitges que tindrà lloc el proper 29 d’octubre a la Societat Recreativa El Retiro.
La seva trajectòria, els seus articles a l’ECO de Sitges i el seu coneixement sobre l’àmbit local han portat a Muntané, alhora presidenta del Ram de Tot l’Any, a ser distingida amb el màxim guardó literari de la vila.
Al marge de la Ploma d’Or 2005, durant la VIII Nit de Premis Sitges l’Ajuntament i d’altres entitats culturals de la vila atorgaran d’altres premis. El col•lectiu de periodistes locals farà entrega a Isidre Llorens i Segarra el Premi Trinitat Catasús, el Premi Especial de l’Ajuntament de Sitges ha recaigut en els membres de la Comissió del 50è aniversari de la Creu de Sant Isidre, la Beca Mirabent Magrans serà per Francisco Corujo Perdomo (en modalitat de cant) i pel quartet de saxofons Quantz (en modalitat música de cambra), el XXIV Premi Carbonell i Gener del Grup d’Estudis Sitgetans premiarà Anna Millán i Adeva pel seu treball sobre la urbanització de Vallpineda, el Premi Folklore Jofre Vilà reconeixerà la tasca de Blai Fontanals i Argenté, la regidoria de Cultura ha distingit amb el Premi de Pintura Sanvisens a Enric Domènech Múrcia i amb el Premi d’Escultura Pere Jou a Ramon Pueyo Reig, i el Foment del Turisme mitjançant el Premi a les Tradicions Sitgetanes ha destacat la condició d’Antoni Caverdós i Carverdós com a un dels darrers pagesos de la vila. El guanyador del Premi Ramon Planes de Narrativa Breu que organitza l’Editorial El Pati Blau i la regidoria de Cultura es desvetllarà durant la gala i el Premi Pare Albert Singla que atorga l’Escola Pia ha resultat enguany desert.
Finalment, cal destacar que en aquesta edició s’atorgarà un nou premi. El Consell Municipal d’Accessibilitat entregarà el Premi Sitges Capaç com a reconeixement a la tasca en favor de la millora en la qualitat de vida dels discapacitats al Càmping El Garrofer.
Els tiquets per assistir a la VIII Nit de Premis Sitges ja estan a la venda de nou del matí a dues del migdia a la regidoria de Cultura (93 811 22 32 ó C/ Joan Maragall, 36) i tenen un preu de 20 euros.

Men?ame