Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  26.08.2005  06:00

Uff, il·lustració

Men?ame
 

El jove il·lustrador Jordi Juan alimenta Uff, il·lustració, que avui ja s'ha convertit en un bloc imprescindible pels amants de la il·lustració i el còmic en tots els formats. Aplega una quantitat destacable de primeres figures en aquest camp artístic, amb les seves pàgines webs i amb els comentaris personals però també professinals de Jordi Juan. Els darrers exemples: Athur De Pins, 'un autor genial. No havia vist fins ara una manera més perfecta d'utilitzar la tècnica de la il·lustració amb vectors (ordinador), increïble!'; Chris Appelhan, 'algunes de les seves il·lustracions són màgiques, algunes en aquarel·la, d'altres pintades a l'ordinador, però sense perdre el seu caràcter pictòric'. El bloc inclou un índex d'autors molt útil.

> Durant aquest mes d'agost us oferim una sèrie sobre alguns dels blocs en llengua catalana més significatius de la blogosfera. Blocs amb continguts de qualitat, diversos i curiosos.