Eivissa Confidencial

VilaWeb
Redacció
12.08.2005 - 01:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Eivissa Confidencial no farà vacacions durant el mes d’agost’. Així comença una de les darreres aportacions d’Eivissa Confidencial, un bloc que va començar allotjat al servidor de Blogger i que actualment ja té domini propi.

La filosofia d’aquesta publicació recull la tradició dels mitjans confidencials. Segons els creadors, ‘volem que coses que passen a la nostra terra [Eivissa i també Formentera] però que sovint no apareixen als mitjans habituals tinguin la màxima difusió possible’. La voluntat és, més que oferir informació contrastada periodísticament, de reproduir allò que ‘es comenta, discuteix o transmet en una conversa de carrer si pot resultar interessant’. Aquest és un petit extracte de l’aportació del 7 de setembre de 2004, data que marca el naixement d’aquest bloc de les Pitiüses.

A la portada d’aquesta setmana hi destaquen els comentaris sobre els reiterats errors del Diario de Ibiza respecte de la denominació del PSM-Entesa Nacionalista, sobre els camps de golf que es reguen amb aigua potable o sobre el programa de la Universitat d’Estiu d’Eivissa i Formentera.



> Durant aquest mes d’agost us oferim una sèrie sobre alguns dels blocs en llengua catalana més significatius de la blogosfera. Blocs amb continguts de qualitat, diversos i curiosos.

Enllaços
Blocs de MÉSVilaWeb.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any