Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  24.03.2001  19:43

Els arenyautes expliquen el que viuen

Men?ame
 

L'espai dels arenyautes, creat des d'Arenys.Org segueix amb una activitat desbordant. Cada dia hi ha noves altes i actualització de pàgines. A través de les pàgines d'arenyautes es pot saber com va anar l'últim concert del Jazzteneu, gracies al crònica d'en Bernat. També es pot seguir l'activitat dels nois i noies de cinquè del Joan Maragall, a través dels comentaris del mestre Agustí Farré.

Una de les diversions que ofereix l'espai arenyautes és felicitar als qui fan anys: en Martí i en Raül fan anys aquest cap de setmana. Feliciteu-los!
Arenyautes també ha servit perquè es retrobessin arenyencs que fa anys que viuen fora, com en Francesc. Hi ha arenyautes que actualitzen regularment la seva plana, i arriben a crear una secció pròpia com la "fotografia comentada" d'en Xavier Salbanyà o en Ramon Verdaguer que explica, amb textos i fotografies, pas a pas, la pujada al Matagalls.
Per fer-vos una pàgina d'arenyautes només heu de tenir un compte de correu electrònic i seguir les instruccions des de l'opció "fer una alta".