Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  30.06.2005  21:13

El cap de govern d'Andorra desmenteix ara que les parelles homosexuals puguin adoptar

Men?ame
 

El cap de govern d'Andorra, el liberal Albert Pintat, ha negat avui que el reglament sobre les unions estables aprovat avui pel consell de ministres d'Andorra permeti que les parelles homosexuals puguin adoptar infants. Pintat ha dit que 'en cap punt de la normativa se'n parla', tot desmentint la registradora civil d'Andorra, Mercè Coll, que aquest matí així ho ha afirmat. Segons Pintat, el reglament no parla d'adopció i ha dit que a Andorra només poden adoptar 'parelles heterosexuals i persones individuals' i ha dit que el reglament era una llei feta 'des del consens i molt moderna'. Aquest matí, el consell de ministres del Principat ha aprovat el reglament de les unions estables de parella que entrarà en vigor el 7 de juliol. Pintat s'ha reunit avui a Barcelona amb el president de la Generalitat Pasqual Maragall (a la foto) i han acordat col·laborar en diferents àmbits, com infraestructures, comunicació, medi ambient i turisme, i han decidit de fer una nova reunió a la tardor. D'altra banda, avui el congrés espanyol ha aprovat definitivament la llei que permet a les parelles gai de casar-se i adoptar fills. L'estat espanyol s'ha convertit en el quart del món en què això és possible, després d'Holanda, Bèlgica i Canadà.

El cap de govern d'Andorra, el liberal Albert Pintat, ha negat avui que el reglament sobre les unions estables aprovat avui pel consell de ministres d'Andorra permeti que les parelles homosexuals puguin adoptar infants. Pintat ha dit que 'en cap punt de la normativa se'n parla', tot desmentint la registradora civil d'Andorra, Mercè Coll, que aquest matí així ho ha afirmat. Segons Pintat, el reglament no parla d'adopció i ha dit que a Andorra només poden adoptar 'parelles heterosexuals i persones individuals' i ha dit que el reglament era una llei feta 'des del consens i molt moderna'.
Aquest matí, el consell de ministres del Principat ha aprovat el reglament de les unions estables de parella que entrarà en vigor el 7 de juliol.
Pintat s'ha reunit avui a Barcelona amb el president de la Generalitat Pasqual Maragall (a la foto) i han acordat col·laborar en diferents àmbits, com infraestructures, comunicació, medi ambient i turisme, i han decidit de fer una nova reunió a la tardor.
D'altra banda, avui el congrés espanyol ha aprovat definitivament la llei que permet a les parelles gai de casar-se i adoptar fills. L'estat espanyol s'ha convertit en el quart del món en què això és possible, després d'Holanda, Bèlgica i Canadà.