Notícies

Dilluns  16.05.2005  06:00

PKAT organitza un concert solidari per una Valldigna lliure d'especulació i d'alta tensió

Hi actuaran els grups Obrint Pas i Bajoqueta Rock i els cantautors Xavi Moreno i Ximo Caffarena

Men?ame
 

La Plataforma Kontra l'Alta Tensió (PKAT), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Benifairó de la Valldigna, ha organitzat un concert solidari amb les actuacions dels grups Obrint Pas i Bajoqueta Rock i els cantautors Xavi Moreno i Ximo Caffarena. El concert tindrà lloc al camp de futbol de Benifairó de la Valldigna, el dissabte 21 de maig, a partir de les 23 hores. Per facilitar l'assistència s'hi ha habilitat una zona de lliure acampada.
PKAT es va constituir com a rebuig al projecte de la línia d'alta tensió que es pretén construir a la Valldigna. Aquesta plataforma ha destacat per la convocatòria de diverses accions per mostrar el rebuig contra la línia d'alta tensió, però també, contra els "projectes urbanístics devastadors" de la comarca.
Un dels objectius d'aquest concert és recaptar fons per lluitar contra el projecte de línia d'alta tensió que ha de travessar la comarca. La venda anticipada d'entrades és a 5 euros, el dia del concert a la guixeta es cobraran 8 euros. En aquesta pàgina trobareu els punts de venda d'entrades.

+ Notícies relacionades: Es dispara el preu dels terrenys on es projecten els camps de golf de la Safor 21/04/2005