Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  13.05.2005  00:30

El felanitxer Llorenç Valverde, nou director de la Fundació Observatori per la Societat de la Informació de Catalunya

Men?ame
 


El doctor Llorenç Valverde, catedràtic de Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial de la UIB, ha estat l’home escollit pel patronat de la Fundació Observatori per la Societat de la Informació de Catalunya (FOBSIC), per dirigir aquesta entitat destinada a esdevenir la referència en matèria de coneixement de la Societat de la Informació i del Coneixement (SIC) a Catalunya.

La FOBSIC s’encarrega d’assesorar els agents socials, especialment les administracions públiques, en tot allò referent al desenvolupament de la Societat de la Informació. De moment l’organisme que presideix Oriol Ferran, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, ha començat a treballar en dues linies: El seguiment de la SIC a Catalunya i la seva divulgació.

L’entitat, que compta amb un pressupost per al 2005 de 500.000 euros, s’ha plantejat per a enguany elaborar els informes de la situació de les tecnologies de la informació i la comunicació a Catalunya, els seguiments dels objectius del Pla Director d’Infraestructures de Telecomunicacions i del Pla Director de Serveis i Continguts del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, entre d’altres.

El Dr Valverde ha estat director de l'equip encarregat pel Consell de Mallorca d'elaborar el Pla Estratègic per la Incorporació de Mallorca a la Societat de la Informació i del Coneixement (2001-2004) i des de l’any 2002 és membre de la Junta Directiva del Capítol Català de la Internet Society (ISOC-CAT).