Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  12.05.2005  19:08

Polèmica al Parlament perquè Salvador Milà va utilitzar un helicòpter de la Generalitat per fer un vol amb la família

Men?ame
 

La sessió de control al Parlament de Catalunya l'ha protagonitzat la polèmica de la utilització d'un helicòpter de la Generalitat per part del conseller de Medi Ambient, Salvador Milà, acompanyat de la seva família. Tot ha vingut d'una pregunta de la diputada de CiU Elena Ribera, que ha demanat explicacions sobre els fets ocorreguts el 19 d'agost passat, en què Milà va aprofitar el vol d'un helicòpter encarregat de vigilar els boscos perquè l'acompanyessin la seva dona i els dos fills. Ribera ha acusat Milà d'utilitzar mitjans públics per a fins privats i ha dit que tenia constància que no era la primera vegada que ho feia. Milà ha dit mai no s'havia aprofitat de mitjans públics i que abans es va assegurar que no suposaria cap cost afegit o inconvenient. Però el que ha encès la polèmica és que Milà ha argumentat que tenia el 'dret legítim' de conciliar les tasques oficials amb la vida familiar. El conseller ha afegit que, al contrari que CiU, mai no contractaria cap familiar 'al capdavant d'una empresa sense més mèrits que el seu parentesc' i ha acusat els convergents d'hipòcrites, tot remetent-los a un versicle de l'evangeli de Sant Mateu. Per la seva banda, la diputada Ribera ha exigit a Milà que reconeixés 'els seus errors i demani disculpes'.

La sessió de control al Parlament de Catalunya l'ha protagonitzat la polèmica de la utilització d'un helicòpter de la Generalitat per part del conseller de Medi Ambient, Salvador Milà, acompanyat de la seva família. Tot ha vingut d'una pregunta de la diputada de CiU Elena Ribera, que ha demanat explicacions sobre els fets ocorreguts el 19 d'agost passat, en què Milà va aprofitar el vol d'un helicòpter encarregat de vigilar els boscos perquè l'acompanyessin la seva dona i els dos fills. Ribera ha acusat Milà d'utilitzar mitjans públics per a fins privats i ha dit que tenia constància que no era la primera vegada que ho feia.
Milà ha dit mai no s'havia aprofitat de mitjans públics i que abans es va assegurar que no suposaria cap cost afegit o inconvenient. Però el que ha encès la polèmica és que Milà ha argumentat que tenia el 'dret legítim' de conciliar les tasques oficials amb la vida familiar. El conseller ha afegit que, al contrari que CiU, mai no contractaria cap familiar 'al capdavant d'una empresa sense més mèrits que el seu parentesc' i ha acusat els convergents d'hipòcrites, tot remetent-los a un versicle de l'evangeli de Sant Mateu. Per la seva banda, la diputada Ribera ha exigit a Milà que reconeixés 'els seus errors i demani disculpes'.