Xics de Granollers, Bordegassos de Vilanova i Castellers de Caldes i Sant Feliu, colles convidades a la ‘VIII Diada dels Castellers de Mollet’

VilaWeb
Redacció
29.10.2000 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui diumenge, els Castellers de Mollet clouran la seva ‘VIII Diada Castellera’.

Els Grallers s’encarregaran de la despertada sorpresa de membres de la colla (08:00 h). Despres d’una foto de familia (11:45 h)es fara entrega a l’AV Gallecs del guardo de Casteller d’Honor, i als familiars del malaguanyat Justo titos, a titol postum (12.15 h). Tot seguit, a la placa Prat de la Riba, actuaran els Bordegassos de Vilanova de la Geltru, els Castellers de Sant Feliu de Llobregat i la colla amfitriona.

Els de la colla castellera local van ser els amfitrions, ahir dissabte, de la ‘Primera Trobada de Colles Castelleres del Valles Oriental’, on hi van participar les colles de la comarca: els Xics de Granollers, els Castellers de Caldes de Montbui i els Castellers de Mollet del Valles.

Tambe ahir, al Centre Cultural L’Era, es van entregar per primera vegada les plaques “Placa de 9”, en reconeixement a les persones que donen empenta al programa dels castellers que s’emet a Radio Mollet (96.3 FM). enguany el guardo ha recaigut en Joan Enric Mogas, Nuria Soley i Rafael Ferran.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any