Manel Calvo es veu a l’oposicio

VilaWeb
Redacció
18.06.1999 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’alcaldable convergent, Manel Calvo, assegura que PSC, ERC i

IC-V ja tenen acordat el pacte de govern que deixara a

CiU a l’oposicio. Calvo va quedar molt decebut de la reunio que va mantenir, dimecres, amb Quim Ponsarnau (ERC) i esta convencut que les forces d’esquerra ja ho tenen tot lligat. CiU lamenta que les promeses socialistes de buscar un govern de consens no es compleixin. Calvo comenca, dema, una setmana de vacances, en familia, a Mallorca. CiU ha nomenat una comissio negociadora formada per Zenon Tomas, Miquel Rubirola i Joana Asensio.




La seguretat que ha manifestat Manel Calvo no es correspon amb alegria a l’altra banda. PSC i IC-V continuen pendents d’una resposta d’ERC i temen que els republicans es decantin per un pacte amb CiU. L’executiva comarcal d’ERC es reuneix aquesta nit per valorar els resultats del Maresme i analitzar situacions concretes, com el cas d’Arenys de Mar. Es previst que hi assiteixin representants arenyencs.

Quim Ponsarnau insisteix que el seu partit no te cap pressa i que volen pensar-s’ho be abans de pendre qualsevol decissio i que no hi ha cap acord. L’assamblea d’ERC esta dubtosa i dividida entre l’anomenat ‘Pacte d’Esquerres’ i un acord amb CiU.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any