Doraemon arriba exclusivament en català als cinemes del Principat i les Balears

VilaWeb
Redacció
27.08.2004 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En el món de l’animació hi ha hagut molts gats famosos, però actualment, el que té més adeptes entre els menuts és en Doraemon i la seva colla d’amics. Avui divendres arriben a les pantalles del Principat i de les Balears les aventures d’aquest animaló un xic estrafolari. Com ha passat en els tres anys anteriors, la nova pel·lícula, que arriba amb dos anys de retard, s’estrena exclusivament en català i la distribueix l’empresa catalana Luk International. Igual que la sèrie d’animació japonesa, que ja fa uns quants anys que es pot veure a la petita pantalla en la nostra llengua. Es distribuiran seixanta-tres còpies a una quarantena de ciutats i pobles del Principat, i una a Ciutat de Mallorca.

A ‘Doraemon, el gladiador’, el protagonista i els seus amics es traslladen al món dels robots amb una màquina que permet de viatjar a través del temps i de l’espai. Allà s’enfrontaran a un malèfic androide, Dester, l’objectiu del qual és eliminar tots els robots i convertir-se en amo del planeta. Doraemon haurà de convèncer la reina Jannu que els robots tenen sentiments nobles i els mateixos drets que els humans. Ací en podeu veure el tràiler.

L’any passat, ‘Doraemon i l’imperi maia’ va ser una de les pel·lícules més vistes en català. Les dues pel·lícules anteriors, ‘Doraemon i els pirates dels mars del sud’ i ‘Doraemon i les mil i una aventures’, també van ocupar llocs destacats al rànquing d’èxits de l’any.

Enllaços
Webs relacionades dins Nosaltres.Com: Cinema.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any