El Centre d’Amics de Reus convoca el II Premi de Poesia Francesc Martí Queixalós

VilaWeb
Redacció
15.08.2004 - 18:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

15/08/04- El Centre d’Amics de Reus ha convocat el II Premi de Poesia Francesc Martí Queixalós, que té per finalitat honorar la memòria del qui va ser directiu de l’entitat i destacat poeta. Pot optar a aquest premi qualsevol poema o recull de poemes originals i inèdits, de tema lliure i escrits en llengua catalana. L’extensió màxima, en qualsevol cas, no sobrepassarà els 100 versos. Els originals, mecanografiats a doble espai, s’hauran de presentar per triplicat i acompanyats d’un sobre tancat que ha de contenir el títol de l’obra, l’adreça completa i el telèfon de l’autor, a més d’una fotocòpia del seu Document d’Identitat. A l’exterior del sobre s’ha de fer constar el títol de l’obra. Els originals s’hauran d’enviar abans del 25 de setembre del 2004 al Centre d’Amics de Reus (Raval de Robuster, 36, 2n 1a A, 43204-Reus)

El poema o recull de poemes que el jurat consideri el millor dels presentats, serà recompensat amb la quantitat de 600 euros. A més, els organitzadors han cregut convenient concedir un accèssit de 300 euros per al treball que el segueixi en mèrits.

El jurat està format per Xavier Amorós, escriptor; Dolors Vallverdú, poetessa i mestra en Gai Saber pels Jocs Florals de Perpinyà, i Antoni Nomen, guanyador del Premi anterior i professor de l’Institut Salvador Vilaseca de Reus. La festa per a fer públic l’atorgament del premi es celebrarà a la sala d’Actes del Centre d’Amics de Reus, a la segona desena d’octubre i relacionada dintre dels actes a honor de la Mare de Déu de Misericòrdia en aquest any del Centenari de la seva Coronació.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any