L’Avinguda Gaudí ha de ser una Rambla

  • L'AVV Sagrada Família enceta una campanya i s'han repartit fulletons reivindicatius i se'n vol recollir signatures de suport

VilaWeb
Redacció
27.06.2004 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Sagrada Família.- L’Associació de Veïns de Sagrada Família ha iniciat una campanya per tal de concitar adhesions al seu projecte de convertir l’Avinguda en una Rambla.

Com a primer pas, s’han enviat a totes les escales de l’Avinguda un full informatiu. En aquest, es proposen tres mesures principals: convertir l’Avinguda en una Rambla “fent un passeig més segur pels vianants amb la creació de passos entre les illes”, redissenyar “els eixos de trànsit rodat” i regular les terrasses i vetlladors per aconseguir el màxim espai espai lliure pels veïns i “poder passejar o jugar els nens amb seguretat” adequada.

Segons va informar la direcció de l’AVV, aquesta iniciativa es fa “per respondre a la demanda molt sentida pels veïns/es de menys sorolls, ara que ja comencem la temporada d’estiu”, entre d’altres temes. En aquest sentit, altres queixes són el fet que l’Avinguda estigui tallada per vies ràpides com Rosselló o Còrsega.

El segon pas consisteix en una recollida de signatures. Aquesta serà o bé avui diumenge 27 de juny o bé el proper diumenge a l’Avinguda per aconseguir més suport en la campanya.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any