Creat el premi Ramon Planes de narrativa breu.

VilaWeb
Redacció
17.05.2004 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament de Sitges i l’editorial Pati Blau han posat en marxa la primera edició del premi “Ramon Planes de narrativa breu”, dotat amb 2.000 euros i que es donarà a conèixer la Nit de Premis Sitges.

El Premi també servirà d’homenatge a una de les persones que ha exercit un paper més clar d’intel·lectual en el Sitges del segle XX. La recent reedició del seu “Llibre de Sitges” torna a posar a l’abast la seva obra. Amb aquest premi, els organitzadors volen fer permanent aquest record.

Els originals que es vulguin presentar al concurs han d’estar escrits en català i poden ser una sola narració o un conjunt de narracions, amb una extensió d’entre 60 i 80 fulls de DIN-A4, mecanografiats a doble espai a una sola cara i relligats correctament. L’obra ha de ser inèdita i sense cap compromís de publicació amb ningú i cal lliurar-la abans del 30 de juliol a la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges, al carrer de la Sínia Morera 1.

A més de la dotació econòmica, el guanyador signarà un contracte amb El Pati Blau Edicions per publicar l’obra en el termini màxim d’un any i percebre els drets d’autor corresponents a les vendes. En el cas que hi hagi algun altre original que el jurat consideri adient de publicar es podrà fer, malgrat que no sigui el guanyador.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any