El Centre de Recursos Pedagògics Maria Montessori i Òmnium Cultural de l’Alguer convocats al Parlament de Catalunya

VilaWeb
Redacció
04.04.2004 - 10:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Parlament català convoca les institucions culturals i acadèmiques alguereses, Centre de Recursos Pedagògics Maria Montessori i Òmnium Cultural de l’Alguer el proper dia 15 d’abril davant de la Comissió de Política Cultural de la més alta institució legislativa catalana.

El Parlament de Catalunya està convidant a diverses entitats culturals i acadèmiques de tots els Països Catalans per poder avaluar l’estat actual de la nostra cultura en la globalitat dels territoris de llengua catalana.

El Centre de Recursos Pedagògics Maria Montessori i Òmnium Cultural de l’Alguer han confirmat ja al parlament català la seva presència i agreixen l’honor que el Parlament de Catalunya els fa al convocar-los a informar sobre la vida cultural algueresa.

Aquesta compareixença haurà de permetre de donar a conèixer la tasca portada a terme durant els darrers anys a l’Alguer a l’intern de l’escola algueresa, molt especialment tot el treball realitzat conjuntament amb el Municipi de l’Alguer en el marc del Projecte Palomba, projecte al qual adhereixen la major part de l’escola elemental i media de la nostra ciutat.

En els propers dies, aquestes organitzacions decidiran quines persones seran les que aniran al Parlament de Catalunya, en nom de les seves associacions, però també de tota la ciutadania algueresa que estima la seva pròpia cultura i arrels. Malgrat encara no estiguin designades les persones, tot apunta a Gianfranco Russino actual President d’Òmnium Cultural, el qual té una llarga trajectòria com a editor i com a científic en el camp de la biologia marina, i Luca Scala coordinador del Centre Montessori i autor dels criteris de llengua escrita del català de l’Alguer, recentment aprovats per l’Institut d’Estudis Catalans.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any