Marila Pons, Josep Lluís Roig, Núria Gas, Gerard Vázquez i Xevi Camprubí guanyen els Premis Recull de Blanes

  • El 2004 commemoraven els quaranta anys

VilaWeb
Redacció
22.03.2004 - 10:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Diumenge al vespre es va fer el lliurament dels Premis Recull de Blanes, que enguany arribaven als quaranta anys de vida. Consten de cinc categories: el Joaquim Ruyra de narració (amb 2.000 euros), el Benet Ribas de poesia (amb 1.200 euros), el Salvador Reynaldos de periodisme (amb 600 euros), el Rafel Cornellà de retrat literari (amb 600 euros), i Josep Ametller de teatre (amb 1.500 euros).

El Joaquim Ruyra ha anat a parar a mans de Marila Pons, una escriptora novell que va presentar un llibre titulat ‘Històries de fum’, un recull de vint contes trenats pel fum d’un paquet de tabac que passa de mà en mà. El Benet Ribas ha estat per a l’escriptor valencià Josep Lluís Roig i ‘El somrís de les carreteres secundàries’, el seu sisè llibre de poesia. De fet, excepte un, ha pogut publicar els seus poemaris gràcies als certàmens literaris.

El Salvador Reynaldos ha estat per a Núria Gas i el seu article ‘Pensar en la nit del segle’, una reflexió sobre el valor del treball en l’existència humana. I el dramaturg Gerard Vázquez i Xevi Camprubí han aconseguit el Josep Ametller i el Rafel Cornellà, respectivament, per les obres ‘Quid pro quo’ i ‘El rastre de les meves soles’ (que ressegueix la trajectòria de Víctor Serge).

! Publicada el 22 de març

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any