L’AELC fa públics els Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians

  • També ha guardonat l'Associació de Bibliotecaris Valencians

VilaWeb
Redacció
02.03.2004 - 10:32

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El jurat dels XIV Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians, format per Rodolf Sirera, Ramon Guillem, Eduard J. Verger, Josep M. San Abdon i Manel Garcia, ha atorgat els seus guardons anuals. El premi de poesia ha anat a parar, ex–aequo, a Joan Elies Adell i Xulio Ricardo Trigo, per ‘Encara una olor’ i ‘Llibre de la quietud’, respectivament. Totes dues obres han estat editades per Bromera. El premi de novel·la ha estat per Toni Cucarella i l’obra ‘Quina lenta agonia, la dels ametlers perduts’, editada per 3i4 i que ja va guanyar el darrer Andròmina dels Premis Octubre. El premi d’assaig se l’ha endut Isabel-Clara Simó pel volum ‘En legítima defensa’, publicat per Columna. Finalment, el premi de teatre ha estat per ‘Elisa’, de Manuel Molins, publicada per Arola Editors.

Paral·lelament, la junta al País Valencià de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) ha decidit de lliurar el Premi Difusió a l’Associació de Bibliotecaris Valencians, per la feina de promoció dels autors valencians en aquestes instal·lacions públiques.

Durant l’acte de lliurament dels guardons, es retrà homenatge a l’escriptora Carmelina Sánchez-Cutillas i serà nomenada sòcia d’honor.

! Publicada el 2 de març

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any