Pedro Nogales i Xavier Bas guanyen el Ciutat de Tarragona de Comunicació

VilaWeb
Redacció
16.12.2003 - 09:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Pedro Nogales i Xavier Bas han estat els guanyadors del Premi Ciutat de Tarragona de Comunicació 2003 pel programa de TV «Testimonis. La Guerra Civil al Camp de Tarragona» emès a Canal Reus TV. L’accèssit ha estat per a Lluís Milián per «Entre rejas», una fotografia publicada al Diari de Tarragona.

L’acte de lliurament del Premi Ciutat de Tarragona de Comunicació es va fer la tarda de divendres, 12 de desembre, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona. Es va lluurar Sarcòfag del Pedagog als finalistes i el premi en metàl·lic de 2.000 € pel guanyador d’aquesta edició. També es va fer el lliurament de distincions als dos homenatjats d’enguany: Lluís Mezquida i Mònica Terribas.

Els finalistes d’aquesta edició han estat:

– Ràdio: Ràdio Santpedor pel seu programa “El Tobogán”

– Premsa Escrita: Carina Filella per “Buscant el Temple perdut de Tàrraco” publicat a la revista Sàpiens

– Internet: Lola Galicia per la pàgina web “El Barri Jueu o Call de Tarragona”

– Publicitaris en formació: Marc Solé, Sergi Berga, Frederic Recasens, Paula Ulloa i Andrea Vázquez, pel treball universitari “Tarragona donde conviven sol y cultura”.

En aquesta edició s’han presentat un total de 57 treballs, el què suposa un increment molt important respecte les anteriors edicions. Entre els participants hi trobem programes de TV3, TVE o Com Ràdio, entre d’altres. També s’han presentat articles i fotografies de diaris com El Punt, Diari de Tarragona, La Vanguardia i El Periódico i revistes com Sàpiens. La novetat d’aquesta edició ha estat la convocatòria d’una nova categoria, la de Publicitaris en formació, destinada als estudiants de Comunicació i Audiovisuals.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any