Els manresans Gossos presenten el seu nou disc al Festival GREC de Barcelona

VilaWeb
Redacció
26.06.2003 - 05:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El grup musical de Manresa “Els Gossos” presentaran aquest cap de setmana el seu nou disc ‘El jardí del temps’ a la Sala L’Espai de Barcelona, en el marc de la programació del Festival d’Estiu de Barcelona GREC 2003, que arrenca aquest vespre amb La Perritxola, la darrera obra dels Dagoll Dagom.

La banda, que ja porta tres mesos presentant les noves cançons per Catalunya, s’està consolidant amb la seva nova proposta i ja ha actuat en més de 20 ocasions.

Val a dir que amb aquest nou treball el grup manresà ha incorporat força canvis, doncs, en primer lloc, han incorporat un bateria i, d’aquesta manera, ja no es podrà parlar del “quartet manresà” sinó que a Natxo Tarrés, Juanjo Muñoz i els germans Roger i Oriol Farré cal afegir-hi el bateria Santi Serratosa, que s’encarregarà d’un instrument també força impensable en un grup fins ara acústic com Gossos.

En segon lloc, han canviat de discogràfica i ara són treballen amb “Música Global” i, per últim, apart de la bateria han incorporat l’ús de guitarres elèctriques. Per tot plegat, es pot dir que som davant d’uns Gossos que encaren una nova etapa de la seva carrera artística.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any