(01/11) L’Institut d´Estudis Marítims convoca la tercera Trobada de Barques Tradicionals.

VilaWeb
Redacció
31.10.2002 - 22:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Col·lectiu d´Estudis Marítims, integrant de l’Institut d´Estudis Comarcals de la Marina Alta, seguix avant en la seua tasca de preservació de la memòria històrica de la comarca en la seua relació amb el mar. El cap de setmana de l’1, 2 i 3 de novembre, tindrà lloc a Xàbia la tercera edició de la Trobada de Barques Tradicionals i de Vela Llatina a la Marina Alta.

L’esdeveniment compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàbia, la Confraria de Pescadors i el Port de Xàbia.

Segons el coordinador del Col·lectiu d´Estudis Marítims, Jaume Buigues, amb el programa confeccionat volem encoraginar a totes aquelles persones amants del mar i la navegació amb embarcacions clàssiques a la participació en esta tercera concentració.

La inscripció en la trobada podrà formalitzar-se fins al mateix dia 1 de novembre. Eixe dia tindrà lloc la recepció de participants, tallers i jocs tradicional i dinar i sopar de germandat. El dissabte i el diumenge tindran lloc les jornades de navegació, i més activitats de tallers o concerts de música tradicional.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any