Una nova revista infantil en català, editada a la Catalunya Nord

VilaWeb
Redacció
25.03.2002 - 18:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Te proposem visualitzar el número 0, el primer de tots, el número de llançament d’una nova revista infantil (6-11 anys) publicada a Catalunya Nord.

Aquesta mostra és excepcional i única, per tal d’ensenyar a tots aquests que no han tingut la sort de rebre l’exemplar real, de veure com n’és de bonica aquesta revista: 24 planes, tot color, amb reportatges, jocs, planes sobre personatges cèlebres, animals, actualitat…

Més tard, i per cada número, aquestes planes internet te proposaran el sumari del mes, extractes de la revista i més jocs en relació amb els temes dels articles.

Bona passejada per les planes, bona lectura, i fins aviat, Mil Dimonis !!

Esperem de tot cor que MIL DIMONIS sigui del teu gust.

Una veritable revista, tot color i … pensa-t’ho bé: tu la tindràs en català i al mateix temps els mainatges de Bretanya la reben en bretó, els d’Occitània en occità, els de Còrsega en cors i els del País Basc, en basc !! Així tu també participes a la diversitat cultural del país i t’aprofites d’una súper revista en català.

A tu de veure, si vols compartir MIL DIMONIS amb els teus companys o si prefereixes te la cruspir tant bon punt arribi a casa teua.

MIL DIMONIS s’adreça evidentment als infants que llegeixen en la nostra llengua, però també als pares que belleu no en saben tant i que voldrien perfeccionar llur català, i també els avis, padrins i padrines, que trobaran aquí una revista a llegir als petits fills. I per als catalans exiliats, serà un bon lligam amb la nostra terra i la nostra parla.

Concurs

Amb aquest número especial de llançament proposem als lectors de participar a un concurs de dibuix: envieu-nos els dimonis més endimoniats que pugueu imaginar, així fareu aquesta revista més vostra. Tots els nins i nines, abonats o no s’hi poden posar. Cuiteu-vos de nos enviar els dibuixos, en publicarem en el proper número.

Mil Dimonis APLEC, Edific P1 66860 Perpinyà cedex.

Qui publica MIL DIMONIS ?

A Catalunya Nord, la revista té per nom MIL DIMONIS, i és publicada sota la responsabilitat de l’Associació Per a L’ensenyament del Català (APLEC) en col·laboració amb les Edicions Trabucaire.

Directora de la publicació: Miquela Valls

Redacció en cap : Alà Baylac Ferrer, Joan-Lluís Lluís, Pasqual Tirach.

Equip de redacció: Hermínia Duran, Patricia Narach, Mila Ridaura, Muriel Tixador, Natàlia Verdaguer.

Mònica P. redacció stqv.

Mil dimonis

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any