El Canet Rock 2015 en directe

  • De deu del vespre a mitjanit VilaWeb emet en directe les actuacions del festival

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
04.07.2015 - 20:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les actuacions del Canet Rock 2015 han començat a primera hora de la tarda amb un cartell farcit de grups per a oferir als vint mil espectadors d’enguany música i festa fins que surti el sol. Després de les primeres actuacions de Pablo & Appleheads, Lausana, Bikimel, Cris Juanico, Projecte Mut, Joana Serrat, Sanjosex, Joan Dausà, la Iaia i els Amics de les Arts,  de deu a dotze hi ha el ‘moment màgic de la nit’ amb la Dharma i Comediants, la Banda Impossible (formada per cantants de rock català dels anys 1990 i que interpretaran temes mítics de l’època) i l’ideòleg del Canet Rock, Josep Maria Mainat, amb cançons de la Trinca. Aquestes tres actuacions, de deu a dotze, es poden seguir en directe ací a VilaWeb.

La Banda Impossible

La Banda impossible és formada per cantants de rock català com Lluís Gavaldà, Gerard Quintana, Cris Juanico, Quim Mandado, Natxo Tarrés, Jofre Bardagí i el mateix Pemi Fortuny, que ha vingut expressament del sud-est asiàtic, on viu actualment. Segons Mainat, cantaran cançons ‘mítiques’ dels anys 1990, algunes de les quals ja són ‘himnes del país’. ‘Als més iaios els agrada el ‘Paraules d’amor’ i als més joves el ‘Boig per tu”, ha subratllat tot somrient: ‘A Canet han de passar coses que només passen a Canet, i crec que amb la Banda Impossible això s’aconseguirà.’

Després de la Banda Impossible seguiran les actuacions dels Catarres, la Pegatina, Lax’n Busto, Oques Grasses i Txarango, que serà el grup que veurà sortir el sol.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any