El Festival de Música Clàssica de Llutxent programa sis concerts en la 12a edició

  • Un concurs artístic i una mostra de gastronomia tradicional, novetats d'enguany

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.07.2015 - 18:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un concert de la Unió Musical de Llutxent obrirà divendres 17 de juliol el programa del XII Festival Internacional de Música Clàssica de Llutxent, que oferirà un total de sis concerts fins el 20 de setembre al claustre del Monestir del Corpus Christi d’aquesta localitat.

L’ajuntament, en tant que organitzador del festival, s’ha marcat el propòsit d’acostar el contingut i la participació als veïns del municipi, per això a l’edició d’enguany s’hi afegirà un concurs artístic en modalitats de pintura, escultura, dibuix i fotografia amb el monestir, l’ermita i la figura d’Alfons Roig com a tema central. A més, durant els dies que es faran els concerts, el monestir acollirà una mostra de productes tradicionals de Llutxent i de la resta de comarca en què hi podrà participar qualsevol veí que ho desitge.

El programa de concerts, d’estils molt variats, inclou un recital de piano a càrrec de Jesús M. González, l’actuació d’Urbàlia Rurana, el duet de percussió Madrid Okho, l’actuació del quartet de corda Almus, i el clourà el concert de València Brass Band, diumenge 20 de setembre. Totes les actuacions són amb entrada gratuïta.

Publicitat

“Tresors

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any