Jean-Pierre Brazès no serà candidat a Batlle

  • Finalment, Jean-Pierre Brazès ha decidit no presentar-se a les pròximes eleccions municipals de Ceret, i demana el vot per el batlle sortint Alain Torrent (Divers esquerra) ...>>
    Dt. 30 de juny del 2015

VilaWeb
Redacció
30.06.2015 - 11:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En un comunicat que trobareu íntegrament en el document adjunt a la notícia (pdf, en francès) Jean-Pierre Brazes, que havia liderat en les eleccions anul·lades, la llista ‘Ceret la dynamique’, anuncia la seua intenció de no presentar-se a les pròximes eleccions municipals que tindran lloc els 19 i 26 de juliol, i demana el vot per a l’antic Batlle que havia resultat reelegit, Alain Torrent.

Cal recordar que François Brulé (41.30%) va ser qui va posar recurs contra els resultats de les eleccions municipals. Havia perdut al segon torn guanyat pel batlle sortin Alain Torrent (44.47%). En el seu recurs, François Brulé es referia al fet que el 23è candidat de la llista conduïda per Jean-Pierre Brazès era anglès (cosa que no li impedia presentar-se, per ser comunitari) però que la seua nacionalitat no estava especificada en el butlleta de vot, tal com requereix la llei electoral.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any