Núria de Gispert rectifica La Vanguardia i diu que no s’ha donat de baixa d’UDC

  • La presidenta del Parlament lamenta l'ús frívol que s'ha fet sobre una qüestió com aquesta

VilaWeb
Redacció
28.06.2015 - 10:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Segons publica avui La Vanguardia, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, hauria comunicat a UDC la seva baixa com a militant del partit democristià i també de tota la seva família. Però ràpidament aquesta informació ha sigut desmentida per la mateixa De Gispert, tal com explica en un comunicat emès avui al matí. El text, assegura que ‘no ha sol·licitat la seva baixa de militant ni ha demanat el retorn de la quota de 2015 al partit’. I afegeix: ‘La seva família tampoc ha procedit ha donar-se de baixa.

El comunicat sí que explica que la presidenta del Parlament ha demanat no fer cap més aportació mensual com a alt càrrec que és del partit i que a partir d’ara la utilitzarà per finançar la Plataforma Hereus UDC 1931 i l’acte del pròxim 12 de juliol a la Sala Barts de Barcelona. El comunicat conclou que es ‘lamenta l’ús frívol que s’ha fet sobre una qüestió com aquesta’ que només pretenen ‘intoxicar’.

Heus ací el comunicat enviat per Hereus UDC 1931:

«Núria de Gispert desmenteix que s’hagi donat de baixa d’UNIÓ. Núria de Gispert desmenteix la notícia que surt avui publicada a La Vanguardia fent referència a la seva baixa i de la seva família de militants d’Unió Democràtica de Catalunya. Núria de Gispert no ha sol-licitat la seva baixa de militant ni ha demanat el retorn de la quota de 2015 al partit. La seva família tampoc ha procedit ha donar-se de baixa.

En aquest sentit, Núria de Gispert va sol-licitar no fer més aportacions mensuals com a alt càrrec institucional d’Unió Democràtica de Catalunya. L’aportació mensual que fins ara feia Núria de Gispert la donarà a la Plataforma Hereus UDC 1931 per finançar l’acte del proper 12 de juliol a la Sala Barts, a Barcelona.

Núria de Gispert lamenta l’ús frívol que s’ha fet sobre una qüestió com aquesta que només pot respondre a intoxicacions interessades contra la seva persona.

Hereus UDC 1931»

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any