Albert Rivera no es presentarà el 27-S i anirà a les espanyoles

  • El líder de C's anunciarà demà a Madrid la decisió de presentar-se a les primàries del seu partit per optar a la presidència del govern espanyol

VilaWeb
VilaWeb
ACN
21.06.2015 - 12:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de Ciutadans, Albert Rivera, anunciarà demà a Madrid, amb tota probabilitat, la seva intenció de presentar-se a les primàries del partit per ser candidat a la presidència del govern espanyol en les pròximes eleccions. Tot i que el partit no ho ha confirmat oficialment, tot apunta que serà així després que avui la portaveu de C’s al parlament, Inés Arrimadas ja ha anunciat formalment a Barcelona que vol ser la candidata del partit el 27-S, i que la cita de Rivera amb els mitjans de comunicació estigui previst fer-la a la capital de l’estat. 

Els precandidats podran presentar els seus avals des d’aquest dilluns fins dijous i es votaran el 4 i 5 de juliol.

En conferència de premsa, Arrimadas ha explicat que assumeix ‘el repte amb il·lusió’ per encapçalar ‘el millor projecte’ al parlament. Les eleccions són ‘una oportunitat magnífica’ per canviar de govern i perquè el nou executiu tingui ‘les mans netes, sigui sensat, prioritzi la recuperació econòmica, la cohesió social i sobretot deixi enrere la confrontació i garanteixi la convivència’. ‘És una oportunitat d’or i no la desaprofitarem’, ha afegit. Assegura que es tracta d’una decisió personal en rebre el suport ‘de molts companys’. Per formalitzar la cursa a les primàries, necessita un 10% d’avals.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any