El batlle de Perpinyà diu que està ‘consternat’ amb la victòria d’Ada Colau

  • El batlle de Perpinyà, Jean Marc Pujol , ha escrit al seu blog personal que està ''Consternat pel que passa a Barcelona', després de la victòria a les municipals d’Ada Colau, i posa en dubte les relacions entre les dues ciutats ...>>
    Ds. 30 de maig del 2015

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
29.05.2015 - 20:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Sembla que l’Ada Colau sigui la pròxima batllessa de Barcelona preocupa bastant al batlle de Perpinyà. En el seu blog oficial el batlle diu que Ada Colau ha guanyat gràcies a ”un vot populista portador de núvols i potser fins i tot de tempestes que s’instal·la en el cel de Barcelona. Ja que el moviment Podemos no tindrà més remei que triar entre la renunciació a les seues promeses i la fugida endavant en l’aplicació d’un programa que només pot arruïnar la ciutat’.

També ha assegurat al diari l’indépendant , que es mostra escèptic sobre les seues relacions institucionals amb la futura batllessa, de la qual diu que és ‘una indignada, activista d’esquerres, sostinguda pel partit antiliberal Podemos’. També assegura que tindrà d’escollir entre foragitar els turistes o administrar la ciutat sense complir el seu programa electoral’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any