La prefecte alarmada amb els accidents de circulació

  • Josiane Chevalier, la prefecte, és mostra enutjada amb els 16 morts en accident de circulació que s'han produït a Catalunya Nord, des del començament del 2015. Son el doble dels morts de l'any passat .
    Dj 28 de maig del 2015

VilaWeb
Redacció
28.05.2015 - 11:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

D’aquest 16 morts, 6 han sigut conseqüència dels accidents  de circulació d’aquest mes de maig. Per això, dins un comunicat que podeu llegir des d’aquí la prefecte, Josiane Chevalier, llança un crit d’alarma i promet que, reforçarà els controls policials i de l’EDSR encara més.

‘Setze morts des de gener, és més que un equip de rugbi. És comun equip  sencer de l’USAP o dels Dragons Catalans desaparegués , no és acceptable! És sempre el mateix còctel: velocitat, alcohol, telèfon i la conducció, les drogues, i aquest cap de setmana, no menys de 518 delictes van ser registrats per la policia ‘. diu la prefecte, que anuncia que ‘Anem a donar suport a la policia, acompanyant-los en els controls. Hem d’estar constantment fent pedagogia . Es necessita fer prevenció, incloent a l’escola, i també a les accions de control. s’han d’augmentar les sancions financeres i de pèrdua de punts  en el carnet de conduir, que són les sancions més eficaços ‘.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any