Compromís denuncia la Generalitat per haver fet campanya a favor de Fabra

  • El govern valencià s'ha fet ressò de la votació del president i candidat del PP

VilaWeb
Redacció
24.05.2015 - 17:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El compte de Twitter de la Generalitat Valenciana no ha estat gaire actiu avui, ni ha donat cap informació sobre la jornada electoral. En canvi, l’única referència que ha fet a les eleccions d’avui ha estat per informar que el president i candidat del PP, Alberto Fabra, havia exercit el dret de vot. Ho ha piulat i ha enllaçat a un comunicat de premsa i un vídeo publicat a la web del govern, i no pas a la web del partit del candidat.

Però encara més: el compte de la Generalitat ha repiulat un piulet d’Alberto Fabra amb diverses fotografies del moment en què ha votat, i on deia: ‘A Castelló, jo voto per un futur millor per a la societat i per als nostres fills’, i fent menció al compte del PP valencià.

Aquest RT ha quedat immortalitzat en diverses captures de pantalla, tot i que el govern l’ha desfet i ja no apareix al seu perfil de Twitter.

És per tot això que Compromís ha presentat una denúncia a la junta eleectoral contra el govern per haver fet campanya a favor de Fabra, segons que ha anunciat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any