El festival Sirocco busca mecenes

  • Fa 15 anys que es celebra a Perpinyà, organitzat pel 'Theatre de la Complicité'. Ara fa una crida per trobar mecenes que li permetin continuar viu ...>>
    Dt. 19 de maig del 2015

VilaWeb
Redacció
19.05.2015 - 11:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El ‘theatre de la Complicité’ és una associació que té per objectiu la democratització de les pràctiques culturals amb preocupacions de diversitat i de proximitat. Situat al barri de Sant Mateu de Perpinyà, fa 15 anys que organitza el festival Sirocco al voltant d’una ‘cultura comuna’ de la Conca Mediterrània i Subsahariana. L’objectiu és celebrar i compartir l’acostament entre els pobles. Malgrat les dificultats pressupostàries que afecten les petites estructures, Sirocco continua defensant l’accessibilitat per a tots a una obertura cultural mantenint la gratuïtat.

Ara apel·la a la població per finançar-lo, i així poder continuar amb aquest festival que, enguany, es farà del 8 al 12 de setembre al Palau dels Reis de Mallorca.

Aquí trobareu tota la informació per fer-lis arribar la vostra ajuda. Recordeu també, que el ‘Theatre de la complicité’ també fa altres activitats, com concerts, teatre i tallers.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any