Reunió excepcional oberta als simpatitzants de la territorial nord-catalana de l’ANC

VilaWeb
Redacció
22.04.2015 - 11:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

 En un comunicat ens fan saber que: ‘Després de l’Assemblea General de l’ANC encetem un nou cicle. Un cicle decisiu. Més que mai hem de fer costat a la resta del Principat, més que mai hem d’afirmar la nostra catalanitat’. Per això avui a les 20h30 faran una primera reunió per a parlar dels projectes de futur. Una reunió oberta a tots els socis i simpatitzants.

També fan saber que: ‘Fa 3 anys la Noemí, el Guillem i el Francesc entraven al Secretariat Nacional de l’ANC en representació de la Regió 10: Catalunya Nord per la Independència. Al llarg d’aquests 3 anys han col·laborat al SN per a fer possible tots els fets que han ocorregut. Han participat a reunions i decisions que han estat traduïdes per accions on tots hem pogut participar, accions que han fet possible molts esdeveniments històrics, molts esdeveniments que han accelerat el curs de la història. El reglament de l’ANC és molt clar: no poden continuar al SN. Però no se’ls ha acabat pas la feina que prou en queda. No aniran tan sovint a Barcelona, així tindran més temps a dedicar per la Catalunya del Nord i a Catalunya Nord.’

Per elegir als nous representants, l’ANC a CN farà una reunió només pels socis de ple dret a dia de pagament de la quota. el pròxim 9 de maig.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any