Òmnium convoca el ‘Superdissabte’ amb el 27-S a l’horitzó

  • Els socis coneixeran les bases de la nova campanya pel sí en una cinquantena de trobades

VilaWeb
Redacció
10.04.2015 - 13:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Òmnium Cultural ha convocat els prop de 50.000 socis al ‘Superdissabte‘, una trobada que es repetirà en una cinquantena de municipis del país durant aquest mes d’abril. Aquest dissabte, dia 11, es fa la primera tongada, oberta a amics i simpatitzants, per a explicar la campanya civil pel sí en les eleccions del 27 de setembre. 

La presidenta d’Òmnium, Muriel Casals, donarà la benvinguda al ‘Superdissabte’ d’Òmnium Sants-Montjuïc, a l’Escola Maristes de Sants (c/ Olzinelles, 8), a un quart d’onze del matí.

S’hi explicarà aquesta nova iniciativa de la societat civil que té per objectiu eixamplar la base social a favor de la independència de Catalunya amb vista a les eleccions del 27-S. També s’hi exposaran altres projectes de mobilització com el ‘Catalan Weekend‘, en què es convida gent d’altres països europeus a Catalunya per a conèixer de primera mà el procés que viu la societat catalana.

La trobada arriba en un moment clau per a l’entitat i per al país, recorda Òmnium, que afronta uns mesos decisius fins a les eleccions del setembre, després de la gran mobilització pel 9-N. És per això que Òmnium demana als seus associats la màxima implicació per aconseguir que les eleccions del 27-S ‘siguin el primer pas per a la creació d’un nou país’. 

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any