La Usap ha guanyat a Pau

  • L'Usap va aconseguir ahir guanyar al líder Pau per 22 a 15 a l'Aimé Giral, en partit corresponent a la 25ena jornada del Pro D2. Amb aquesta victòria, s'assegura jugar la semifinal al seu estadi ...>>
    Dl. 30 de març del 2015

VilaWeb
Redacció
30.03.2015 - 11:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El partit és va jugar amb un ambient que recordava el de les gran ocasions, i els  seguidors usapistes van fer la funció de 16é home, per empènyer a l’equip català a la victòria. Es va veure una Usap valenta, que continua sense perdre aquesta temporada al seu estadi. Els seu rival d’ahir, Pau, malgrat la desfeta, continua líder de la competició amb 11 punts d’avantatge sobre l’Usap que és segona.

Els catalans van marcar un assaig mitjançant J.Pujol al minut 58, que va canviar el partit,ja que el va accelerar , i on Pau, no va jugar el seu millor partit, malgrat els dos assaigs aconseguits per la seua part, sempre van donar la impressió de estar sobrepassats per l’ambient de l’Aimé Giral, i l’entusiasme i la confiança retrobada de l’Usap després de la primera hora de joc.

Així doncs Pau se’n va de Perpinyà, sense treure res de positiu, mentre que els catalans, és consoliden en la segona posició en la classificació.  Els catalans han aconseguit marcar, a més de l’assaig i la seua transformació 5 penalitats, mentre que els seus rivals van aconseguir 2 assaigs, 1 transformació i una penalitat. Podeu llegir aquí la crònica de Rugbyrama d’aquest partit. També podeu escoltar a USAP FM les declaracions post-partit dels jugadors i tècnics usapistes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any