Vídeo: Els Amics de les Arts es retroben amb el seu públic a Dublín

  • El grup ha fet una petita ronda per Irlanda i Anglaterra

VilaWeb
Xavier Giró
29.03.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els Amics de les Arts han fet aquests dies una petita ronda de concerts per Irlanda i Anglaterra amb parada a Dublín, Manchester i Londres. A banda d’aquesta escapada, el grup prepara dos concerts amb banda per celebrar el seu desè aniversari, així com un festival de música per a famílies a Girona, el Festivalot. En parlen en aquest vídeo, on també us oferim fragments del concert de dimecres a Dublín:

No és la primera vegada que el grup toca a l’estranger. La constant sangria migratòria de jove talent té com a efecte secundari que el seu públic es trobi ara escampat pel món. La gran majoria del assistents al concert de Dublín eren els protagonistes del seu tema ‘Louisiana i els camps de cotó’, que explica la història d’un jove emigrat. Un públic que va ser el principal promotor del concert, sentint-se una mica com a casa a uns pocs metres del Spire, l’altíssima punxa convertida en referent d’una ciutat absolutament marcada per la música.

El repertori del concert va ser variat, tenint cura especialment del darrer àlbum, ‘Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure’. A banda dels veïns de la ciutat, el fenomen de fans també va fer acte de presència amb alguns casos de seguidors arribats expressament de les Illes i el Principat. Acabat el concert, tots plegats van tancar la nit de la manera més dublinesa possible: compartint unes pintes en un pub de cervesa artesana al costat del Liffey. 

 

Informació relacionada:

Els Amics de les Arts compleixen el ‘somni’ de tocar a Londres i entusiasmen el públic de l’O2 Islington

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any