‘Tornen les urnes, tornem al carrer!’: avui s’obriran les inscripcions de l’acte d’Ara és l’hora

  • Es farà al Palau Sant Jordi el 24 d'abril vinent

VilaWeb
Redacció
30.03.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dins la campanya ‘Ara és l’hora’, el 24 d’abril es farà un acte sota el lema ‘Tornen les urnes, tornem al carrer!’, amb el propòsit d’omplir el Palau Sant Jordi de Barcelona. Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana i l’Associació de Municipis per la Independència volen explicar i difondre la feina que s’ha de fer per poder guanyar les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre.

Els organitzadors creuen que omplir el Palau Sant Jordi (amb més de setze mil localitats) serà una bona manera de començar a escalfar motors amb vista a les eleccions municipals. Per ells, aquests comicis han de servir per a reforçar el procés cap a la independència des dels ajuntaments. Per això l’acte es farà just un mes abans de la cita electoral. 

Hi haurà un seguit d’actuacions, a més d’intervencions dels representants de les entitats ciutadanes. A partir d’avui, tothom qui hi vulgui assistir pot reservar-ne una entrada per internet. Des de diversos punts del país ja s’han començat a organitzar autocars per a poder-s’hi desplaçar. 

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any